Landsholdsspiller til Hvidovre

“Meget er sket henover de sidste måneder. Udover at hverdagen for de fleste mennesker har set betydeligt ændret ud, har bl.a. klubbens sportschef og cheftræner, som er hhv. Victor Lynge og Mads Jørgensen arbejdet på højtryk for at planlægge næste sæson! 🏓

Midt i al planlægningen opstod en mulighed, som klubbens bestyrelse simpelthen ikke kunne ignorere! Takket være en privat sponsor (BJ Regnskab) har klubben fået en gylden mulighed. Nemlig at få tilgang af den nuværende senior landsholds spiller Tobias Rasmussen.
Tobias er 23 år og er pt. rangeret 207 på herresenior verdensranglisten. Han har de sidste 5 år været bosat i Tyskland for at udvikle sig bedst muligt. Nu vender han retur til Danmark, hvor han i kommende sæson bliver en del af et træningssetup i Idrættens hus med resten af senior landsholdstruppen.

Som en lille fun-fact kan det nævnes at blandt Tobias’ mange flotte præstationer, tæller sidste års sejr på 3-1 mod Mattias Falck (daværende nr. 7 i verden) i Bundesligaen, nok som en af de større. Mattias vandt samme år sølv i singleturneringen ved VM.

Tobias repræsenterer Hvidovre ved kommende DM senior og skal derudover være en del af flere af klubbens interne arrangementer!

I kommende sæson skal Tobias fortsat spille med i den tyske Bundesliga, hvor han repræsenterer ASV Grünwettersbach!

Vi håber selvfølgelig at i vil tage rigtig godt imod Tobias!🏆

Udover tilgangen af Tobias, har klubben efterhånden også fået styr på 1. holdene på både dame- og herre siden. Læs mere om det i den kommende tid!”

You may also like...

Skriv et svar