God start for pigerne – Drengene kæmpede bravt

Bagerst fra venstre AC Christensen, Clara Lolck, Nikoline Gârtner. Forrest er det Mie S. Schou og Jocefina Haagensen

I dag var der fuldt program i både Drenge – og Pigedivisionen.

Drengeholdet har måtte se bort fra Mark Petersen, som i sidste uge meldte fra til holdet, da han ikke havde lysten mere. Det er meget ærgerligt, da Mark havde pæn erfaring med at spille i drengedivisionen, og var tænkt, som en af de bærende kræfter på holdet i år. Vi håber, at Mark finder lysten igen i løbet af sæsonen.

Så holdet i dag i Greve hallen bestod af de 2 erfarne drengedivisionsspillere, Alexander Thelin og Thorbjørn Weichert og debutanterne Oliver Berntsen og Matthew Krarup.

En drengedivisionskamp spilles bedst ud af 14 kampe. Der begyndes med 2  doubler og derefter spilles der 3 x 4 singler. Når et hold har nået 8 sejre, og derved vundet kampen, spilles ikke de resterende kampe.

Holdet lagde ud mod hjemmeholdet Vestegnen. De fulgte godt med, men måtte se sig slået 8 -5.

I den anden kamp, mødte de Virum 1, som i deres første kamp spillede uafgjort mod Virum 2. Her tabte de 8 -3.

De kæmpede alle godt – og både Mathew og Oliver gav alt hvad de kunne, og fik megen læring, som helt sikkert vil være til gavn ved de næste kampe.

Frihedens Idrætscenter dannede rammen om den første runde i Pigedivisionen. Her skulle de 2 Hvidovrehold lægge ud mod hinanden. Hvidovre 1 hold bestod af Mie S. Schou og Clara Lock, mens Hvidovre 2 bestod af Nikoline Gärtner og Ann Christine (AC) Christensen. Der var flere gode kampe, men Hvidovre 1 trak det længste strå og vandt 5 – 0.

I næste kamp skulle Hvidovre 1 møde sidste års danske mester Vestegnen, mens Hvidovre 2 skulle op imod Helsingør.

Hvidovre 2 fik en rigtig god start. AC lagde ud med at vinde over Helsingørs bedste, som ligger nr. 1 på rating listen for yngre piger. Hun holdt hoved koldt, og spillede på modstanderens svagheder. Flot sejr til AC.  Den sejr fulgte Nikoline godt op på, med også at vinde sin kamp. Doublen var allerede før tænkt som en nøglekamp, og kom også ud i 5. sæt. Men efter en komfortabelt føring i 5 sæt, satte Hvidovre trumf på, og sikrede sig den tredje sejr, og derved også den samlede sejr af kampen.

I pigedivisionen spilles alle kampene, så de 2 sidste singler skulle også spilles.

Nikoline tabte, og ærgrede sig bagefter over, at hun ikke havde fokuseret mere på, at spille på modstanderens svage sider end hendes stærke.

I den sidste single kamp kæmpede AC klogt i de første 2 sæt, men alligevel stod den 1-1. Tabte et meget tæt 3. sæt, hvor temperamentet kom lidt for meget op i form af ærgrelser over missede bolde og manglende tilfredshed med eget spil. Det betød desværre også, at AC fik en meget dårlig start på 4. sæt, som hun tabte, og derved tabte kampen. Godt at kampen ikke havde betydning for resultatet af holdkampen, så de vigtige 2 point kom ind på kontoen.

Hvidovre 1 skulle i 2. kamp møde Danmarksmestrene fra Vestegnen. De har desværre også oplevet, at en spiller med kort varsel har mister lysten, og har måtte finde nye spillere til holdet. Hvidovre 1 stillede i denne kamp med Mie S. Schou og Jocefina Haagensen. Der var ingen spænding om resultatet. Både Mie og Jocefina gjorde rent bord, og med 5 – 0, må man sige, at Hvidovre 1 var en klasse bedre end Vestegnen. Det bliver spændende at se, om holdet vil kunne leve op til den favoritværdighed, der efter sejrene i dag, naturlig vil ligge hos dem.

Så tabellen efter første samling er, at Hvidovre 1 ligger nr. 1 og Hvidovre 2 ligger nr. 2. Så det ser godt ud for Hvidovres piger.

Der skal lige til sidst gives en stor tak til AC’s mor Ann-Britt og til Mies Far Steen. De sikrede at bordene blev stillet op (og sat på plads efterfølgende), at der blev fundet – lånt af en af de andre deltagerklubber –  de rigtige kampbolde, og at kampene blev afviklet i en god atmosfære. Vi må dog opfordre til, at holdlederne på Pigedivisionsholdene får en nøgle, så man kan komme til de rigtige kampbolde, nummertavler og borde til de samme.

 

You may also like...

Skriv et svar