Hjemmeside redaktører søges

I Hvidovre Bordtennis er vi rigtig gode til at bruge Facebook som vores foretrukne nyhedsmedie, og det er vi rigtig glade for Tak til alle jer der gør, at der er noget spændende læsestof Facebook er et medie som de fleste af os bruger, og derfor også for de fleste er nemt at bruge.

Vi i bestyrelsen vil gerne slå et slag for vores hjemmeside – hvidovrebordtennis.dk

Kun udvalgte personer kan se vores opslag på Facebook, hvilket ikke er optimalt. Vi kunne derfor godt tænke os, at der kom lidt mere liv på hjemmesiden, og det blev mere attraktivt at læse nyheder der, idet vi ved andre kigger på den, og det er her du som medlem, forældre eller pårørende kommer ind i billedet.

Vi har brug for nogle personer, der med jævne mellemrum kunne tænke sig at lægge nyheder op på vores hjemmeside af enhver art, der er bordtennisrelateret. Det kunne være en kort artikel fra fx et stævne, en holdkamp eller andre interessante artikler. Det er rimelig enkelt at lægge nyheder op på hjemmesiden, og det kræver ikke nogen særlig form for teknisk viden.

Vi håber I sidder nogle stykker derude, der kunne tænke sig at prøve det, da det er meget værdifuldt for os.

Send en mail til nilslachmann@hotmail.com hvis du kunne tænke dig at prøve det, så samler jeg op på det om ca. 14 dage, og indbyder jer der har lyst til en kort introduktion.

På Hvidovre Bordtennisklubs vegne.

Nils Lachmann

You may also like...

Skriv et svar