Hvidovre piger med stor succes til Penthouse Grand Prix finalerne

Jocefina og AC med deres præmiediplomer

Hunderuphallen i Odense dannede den 1. og 2. april rammen om Penthouse Grand Prix finaler. Her var Hvidovre repræsenteret med 3 deltagere.

Jonas Davidsen have kvalificeret sig i drengerækken og AC havde kvalificeret sig til både Pige – og damejuniorrækken, mens Jocefina havde kvalificeret sig alle – pige/damerækker således også i damesenior-rækken.

Der var rigtige mange penge at spille om – da Hvidovres sponsor – Dennis Skårup fra Penthouse have sponseret hele kr. 34.000,- i den samlede præmiesum for alle rækker.

Søndag var der herrer og dame Grand Prix finaler, hvor Jocefina skulle deltage i damerækken. der var 6 deltagere og de var delt op i 2 puljer med 3. Vinderen af puljen skulle møde 2 fra den anden pulje og så fremdeles.

Jocefina  skulle i sin første kamp møde bordtennislegenden Pia Toelhøj, som havde vundet sin første pulje kamp over klubkrammeraten fra Hillerød Petra Sørling, som også er formandinde for det Svenske Bordtennisforbund. Jocefina havde mødt Pia en gang før og tabt rimeligt sikkert.

Denne gang ville Jocefina det anderledes, og var meget opsat. Fik styr på Pias fantastisk gode server, og vandt 3-0, dog i nogle meget tætte sæt.

Skulle herefter møde Petra, som hun vandt over 3-1. Gik videre som nr. 1.  og skulle i semifinalen møde nr. 2 fra den anden pulje. Det var lidt overraskende Landsholdsspillerende Izabel Nørlem fra Brønshøj, som i puljen havde tabt til den tidligere danske mester Pernille Agerholm.

Jocefina havde mødt Izabel en gang tidligere og tabt, og ville gerne revanchere sig. I semifinalen og i finalen skulle der spilles bedst af 7 sæt. Jocefina tabte de første 2 hurtigt og uden at Izabel skulle overanstrenge sig. I 3. sæt fik Jocefina mere styr på Izabel server og vandt sættet. Tabte 4. sæt, hvorefter hun gjorde et flot comeback og vandt 5. og 6. sæt, så de måtte ud i et syvende og afgørende sæt. Jocefina kom hurtigt bagud med 5-1, fik lidt af et comeback og kom på 6-7, hvorefter Izabel tog en timeout – den gjorde desværre, at Izabel fik tanket ordentligt op og vandt sættet.

Izabel vandt herefter også over Pernille Agerholm i finalen også med 4-3. Men flot af Jocefina at kunne spille lige op med en af de danske landsholdsspillere. Jocefina fik en flot 3. plads og kr. 500,- i præmie.

2. påskedag – mandag den 2. april 2018 skulle alle 3 Hvidovrespillere i aktion.

Først Jonas Davidsen i drenge – han vandt 1 og tabte 3 – men kæmpede bravt i flere af kampene – og blev en smule frustreret i sin sidste kamp. Men Jonas kan være glad for sin indsats – som lover godt for de næste turneringer han skal deltage i.

I pigerækken skulle Jocefina møde AC i finalen – den vandt Jocefina 3-0 – Og for deres præstation fik Jocefina kr. 1.000,-. og AC kr. 500,- for deres placeringer som nr. 1 og 2.

I damejuniorrækken – var der 5 deltagere, og de var sat i en pulje, hvor alle skulle møde alle.

AC spillede nogle helt vilde kampe mod spillere, som på papiret skulle være et niveau over – og særligt kampen mod Thea, som spiller på Hvidovres elitedivisionshold  på B licens, kæmpede og spillede hun, på et niveau, som ingen havde set hende spille før. Hun havde Thea helt ud i 5. sæt, som desværre trak de længste strå og vandt. AC havde dog alligevel kæmpet sig til flot 3/4 plads, og fik kr. 500,- i præmie for den flotte placering.

Jocefina vandt alle sine kampe 3-0 og blev vinder af rækken og dermed kr. 2.000,- rigere.

Alt i alt fik Hvidovrepigerne kr. 4.500,- i præmiepenge i den weekend.

Hvis man så lægger Thea og Mia Dongs,(begge spiller på Hvidovre Elitedivisionshold på B licens) som blev henholdsvis nr. 2 og 3, gevinster til, blev det hele kr. 6.000,-  – Det må siges at Hvidovrepiger på både A og B licens i den grad mere end prægede alle damerækkerne ved Penthouse Grand Prix.

For de 2 “rigtige” Hvidovrepiger, må det siges at være nogle succesfulde dage, med gode og lærerige kampe, som tillige gav dem lommepenge – eller et tilskud til nogle af de næste stævner eller lejre de skal deltage i.

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Skriv et svar