Indmeldelse og Kontingent

Sæsonen ligger i perioden august – juni.

Ungdomskontingent udgør p.t. kr. 1200,00 pr. sæson. I kontingentet indgå licens. (Et indmeldelsesgebyr på kr. 100 betales ved første kontingentindbetaling)

Kontingent og indmeldelsesgebyr, betales i september på Klubbens bankkonto.

Reg.nr.: 1551 konto: 2134012

Ved indmeldelse efter 1. Januar, vil kontingentet være 700,00,- inkl. indmeldesesgebyr.

 

Kunne dit barn tænke sig at blive medlem af Hvidovre Bordtennisklub?

Vi har generelt rigtig mange der gerne vil starte til bordtennis. Det er derfor ikke muligt, bare at komme til træningen, uden at have kontaktet ungdomslederen først. Det sker at vi har venteliste til opstart, og vi tager derfor fra ventelisten når der bliver en ledig plads.

Du bedes venligst kontakte ungdomsleder Victor Lynge (Victor.hvidovrebtk@gmail.com) med barnets fulde navn, adresse, fødselsdato, samt en mail og telefonnummer på en forældre. Så vil vi hurtigst muligt vende tilbage, og fortælle hvornår der er plads.

Der vil være 14 dages prøvetid, før man behøver indbetale kontingent.

I prøveperioden forventes det man medbringer indendørs sko, spilletøj og drikkedunk. Et bat kan lånes til at starte med. (Køb ALDRIG et bat uden vi har været involveret).

Ved fortsættelse, anbefaler vi at man køber et startbat gennem os.

 

Vil du meldes ud?

For at vi hurtigst muligt kan give pladsen videre til en anden, vil vi meget gerne have besked hurtigst muligt, hvis dit barn ikke ønsker at spille bordtennis mere.

Vi vil også sætte stor pris på en lille begrundelse om, hvorfor barnet ønsker at stoppe.

Udmeldelse sker til Victor Lynge ( Victor.hvidovrebtk@gmail.com)