Træningshold og trænere

Træningshold og trænere:

U11 trup:(under 11 år)

For begynder spillere til og med 10 år. Vi vil gennem simple øvelser og lege, arbejde med ”batfatning”, ”højeste punkt” og ”foran kroppen”. Vi vil derudover arbejde med motorik og gøre brug af kinatræning. Opvarmning vil indgå i træningen (Ofte gennem leg),

Trænere tilknyttet: Victor, Mads Westermann.


O11 trup:(over 11 år)

For begynder/let øvet spillere på 11 år og ældre. Vi vil på lige med U10 arbejde med ”batfatning”, ”højeste punkt” og ”foran kroppen”. Der vil derudover indgå opvarmning, styrketræning og udstrækning. Vi vil også gøre brug af kinatræning.

Trænere tilknyttet: Mark, Nils.


Ungdom A:

For øvede og seriøse spillere op til 14 år. Her stilles større krav til de enkelte spilleres egen indsats. Der vil indgå opvarmning, styrketræning og udstrækning i træningen. Der arbejdes i høj grad med teknisk træning, gentagelser og kamprelateret øvelser. Vi vil også gøre brug af kinatræning.

Trænere tilknyttet: Benjamin, Mark, Victor, Kim.


Talenttrup:

For de mest seriøse ungdomsspillere i klubben, og udtagne spillere fra lokalområdet. Her stilles store krav til hver enkelt spiller. Vi arbejder med teknisk-, fysisk- og mental træning. Her vil gentagelses og kamprelaterede øvelser også være en del af træningen.

Trænere tilknyttet: Victor.


O13 trup:

For alle klubbens spillere over 13 år. Holdet er lavet for at gøre overgangen til senior bordtennis væsentlig lettere, da det ofte er her spillere falder fra, grundet nye interesser. På holdet er der fokus på teknisk og fysisk træning, samt kamprelaterede øvelser.

Trænere tilknyttet: Michael, Mark.


Elite:

For øvede og seriøse spillere op til 14 år. Her stilles større krav til de enkelte spilleres egen indsats. Der vil indgå opvarmning, styrketræning og udstrækning i træningen. Der arbejdes i høj grad med teknisk træning, gentagelser og kamprelaterede øvelser. Vi vil også gøre brug af kinatræning.

Trænere tilknyttet: Kim