Træningshold og trænere

Træningshold og trænere:

U12 trup:(under 12 år)

For begynder spillere til og med 11 år. Vi vil gennem simple øvelser og lege, arbejde med ”batfatning”, ”højeste punkt” og ”foran kroppen”. Vi vil derudover arbejde med motorik og gøre brug af kinatræning. Opvarmning vil indgå i træningen (Ofte gennem leg),

Trænere tilknyttet: Victor, Mads W. Og Nikoline.


O12 trup:(over 12 år)

For begynder/let øvet spillere på 12 år og ældre. Vi vil på lige fod med U12 arbejde med ”batfatning”, ”højeste punkt” og ”foran kroppen”. Der vil derudover indgå opvarmning, styrketræning og udstrækning. Vi vil også gøre brug af kinatræning.

Trænere tilknyttet: Nikoline, Mads W., Oliver og Nils.


Ungdom A:

For øvede og seriøse spillere. Her stilles større krav til de enkelte spilleres egen indsats. Der vil indgå opvarmning, styrketræning og udstrækning i træningen. Der arbejdes i høj grad med teknisk træning, gentagelser og kamprelateret øvelser. Vi vil også gøre brug af kinatræning.

Trænere tilknyttet: Mads J., Mikkel og Victor.


 

Elite:

For øvede og seriøse spillere. Her stilles større krav til de enkelte spilleres egen indsats. Der vil indgå opvarmning, styrketræning og udstrækning i træningen. Der arbejdes i høj grad med teknisk træning, gentagelser og kamprelaterede øvelser. Vi vil også gøre brug af kinatræning.

Trænere tilknyttet: Mads J.