Klubbens sponsorer

Dansk Miljø Analyse har siden 1986 rådgivet professionelle og private om forurenet jord, asbest, affald ved nedrivning/ombygning, fugt & skimmelsvamp og andre miljøskadelige stoffer. Analyser på eget laboratorium.


Læs mere her...

Dwarf er et uafhængigt, kreativt og tech-savvy digitalt bureau med en rig historie og succesfulde kunder


Læs mere...

Bordtennisexperterne har 30 års erfaring med salg af bordtennisudstyr. Alle ansatte er selv spillere og ledere i danske bordtennisklubber med Danmarks største udvalg af bordtennisbat, bordtennisborde, bordtennisbolde og meget mere.


Se deres udvalg her...

På Hvidovre Kommunes hjemmeside, kan du finde oplysninger om skole, politik, affald, politi, erhverv, borgerservice, åbningstider og meget mere


Gå til hjemmesiden her...

EJENDOMSSELSKABET

MAKA A/S

Ejendomsselskabet Maka A/S: Handel, udlejningsforretning, finansieringsvirksomhed samt investering i fast ejendom

Restaurant Halvleg ligger i hjertet af Frihedens Idrætscenter med udsigt udover svømmehallen. Dagligt serveres der smørrebrød, sandwich, dagens ret og grillretter.

Restaurant Halvleg kan også stå for arrangementer bl.a. konference, fest, kurser, jubilæum, fødselsdag med plads til 500 personer (250 i samme lokale)


Læs mere...

Aut. el-installatør med over 15 års erfaring, som lægger meget vægt på at levere et flot og veludført stykke elektriker arbejde til de bedste priser og med tilfredshedsgaranti


Se mere her...

BLIV SPONSOR OG HJÆLP OS MED AT VOKSE

Som sponsor i Hvidovre Bordtennis har du rig mulighed for at få promoveret dit fima

på bl.a. stævneindbydelser, klubtøj, i vores klublokale, her på hjemmesiden og meget mere...

Og samtidig hjælper du også vores klub!