Holdturnering

Holdturnering

Holdturneringen er for de øvede spillere, som har spillet 2 sæsoner eller derover. Oftest kommer man først til at spille holdturnering,

efter at have spillet pointstævner/pointjagt en eller to sæsoner.


Holdturnering er lidt mere forpligtende end pointstævnerne, idet man er sammen som et hold. Det er derfor vigtigt ved sygdom eller andet fravær, at der findes en reserve til holdet.

ÅRETS HOLDTURNERING

1. Holdturnering


Information om holdturnering følger!
2. Holdturnering - Veteran


Information om holdturnering følger!


Holdturneringen er for de øvede spillere, som har spillet 2 sæsoner eller derover. Oftest kommer man først til at spille holdturnering, efter at have spillet pointstævner/pointjagt en eller to sæsoner. Holdturnering er lidt mere forpligtende end pointstævnerne, idet man er sammen som et hold. Det er derfor vigtigt ved sygdom eller andet fravær, at der findes en reserve til holdet.


I holdturneringen vil man komme på et hold med 3-4 spillere på. Her bliver man placeret efter alder og niveau. Hvis man er 4 på holdet, bør man lave en rotations ordning, da man kun kan spille 3 spillere pr. holdkamp.


Der spilles i Puslinge, Yngre Drenge, Drenge og Junior rækker i A, B eller C rækker, samt drenge division – Øst.


En holdkamp spilles som 10 kampe, hvor af der er 3 single kampe til hver spiller, samt en double kamp som spilles halvvejs igennem holdkampen.


Turneringen bliver afviklet fra Oktober – April. Man er derfor låst fast på holdet sæsonen igennem, hvis man siger ja til at spille på hold. Der vil både være hjemmebane- og udebane kampe. Udebanekampe er oftest i lokal området, men da holdturneringen afvikles på hele Sjælland, kan det ske at der skal køres langt af og til. Det er derfor vigtigt at arrangere fælleskørsel holdet imellem.


Tilmeldingsgebyr er betalt over kontingent, og træneren vil komme til spilleren, hvis vi mener, at jeres barn skal spille holdturnering.


Der vil altid være en træner/leder til stede til Hvidovres hjemmebane kampe. Vi vil som udgangspunkt også altid efterstræbe, at have en træner med til udebane kampene.


Vi anbefaler forældre til spillere der spiller på hold, at lægge en plan fra start om fælleskørsel og hvem der spiller hvilke kampe.

Vil du vide mere om stævnerne, er du altid velkommen til at kontakte vores ungdomstrænere

VICTOR LYNGE

INTROHOLD/UNGDOM u-12

Telefon 28 35 30 49

NILS LACHMANN

UNGDOM o-12

Telefon 40 97 97 98

KLUBTØJ

TIL STÆVNE/TURNERING

Der er ikke krav om at bære klubtøj til stævner og turneringer - undtagen for Elitespillere.


Dog anbefaler vi det, for det er med til at præsentere klubben udadtil.

HVIDOVRE BORDTENNIS

ANDRO HERRE POLOSHIRT

INKL. KLUBLOGO

HVIDOVRE BORDTENNIS

HJEMMEBANE

BOMULD ELLER POLYESTER

140 - 152 - 2XS - XS

S - M - L - XL - 2XL - 3XL

295,-

HVIDOVRE BORDTENNIS

ANDRO HERRE POLOSHIRT

INKL. KLUBLOGO

HVIDOVRE BORDTENNIS

295,-

UDEBANE

BOMULD ELLER POLYESTER

140 - 152 - 2XS - XS

S - M - L - XL - 2XL - 3XL